esmaspäev, 8. aprill 2019

Reisi teine päev (esmaspäev)

Esmaspäeval pidime kogunema 8.45 fuajees. Ennem seda valisid kõik endale sobiva aja, millal hommikusööki sööma minna.

Kui kõik olime kokku kogunenud, siis hakkasimegi Derby College'i poole liikuma. Õnneks oli vahemaa lühike, seega kõndimine kaua aega ei võtnud. Kohale pidime jõudma kell 9.

Olime kooli kohale jõudnud ning seejärel võttis lahkelt praktikakordinaator Hassan meid vastu. Läksime registreerimislauda, kus tegime ajutised külastaja kleepsud ning siis läksimegi juba kooli sisse. Hassan juhatas meid kooli restorani ning istusime kogu klassiga laua taha. Meile ulatati mapp koos reisi kavaga, Derby College'i ja rahvusvahelistele õpilastele suunatud infoteavik. Hassan pakkus ka kooli poolt teed, kohvi ning vett. Seejärel läksime tegema päris õpilaskaarte. Meid kutsuti järjest nimepidi toolile istuma, tehti pilt ning hetke pärast juba antigi kaart kätte. Kui olime kaardi kätte saanud, siis pidime edasi minema mingi naise juurde, kus pidime allkirja kirjutama ja saime ka rongijaama läbikäigukaardid. Lõpuks saime kõik kaardid kätte ning siis oli võimalus vetsus käimiseks. 

Peale seda läksime välja. Hassan ja Emma tegid meile Derby linna peal tuuri ning näitasid meile erinevaid võimalusi söömiseks, poodlemiseks ja muudeks huvitavateks tegevusteks.

Tuuri lõppedes suundusime tagasi kooli ja pakuti süüa. Lõunasöögiks oli kahte sorti pitsat, friikartuleid ja salat, magustoiduks pakuti browniet. Joogiks saime valida kas veepudeli või purgis karastusjoogi. Kuna sööki jäi ka üle, siis anti meile see hotelli kaasa. :)

Söök oli söödud ja siis näitas rahvusvaheliste suhete organiseerija Oliver meile veel Derby linna ning käisime koos ka ühes ettevõttes (Sky Recruitment Specialists). Ettevõtte omanik võttis meid vastu ja esimese asjana istusime suure laua taha. Meile räägiti täpsemalt ettevõtte tegevustest, näidati teste ja tutvustati tööruume.

Peale seda saime kõik vaba aja. Osa grupist sai suunduda koos Oliveriga, kes tutvustas meile kohalikke baare. Seejärel käisime grupiga ostlemas ja söömas. Selleks kulus aega umbes 3 tundi.

Pool 8 saime kogu grupiga hotelli fuajees kokku ja tegime kahest päevast kokkuvõtte.








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Reisi seitsmes päev (laupäev)

13.04.2019 käisime kursusega Buckingham  palees ja tegime pilti Victoria kuju ees. Selle järel läksime palee lähedal olevas St James´s P...