esmaspäev, 8. aprill 2019

Reisi esimene päev (Pühapäev)

Reisi alustasime pühapäeval kell 10.30 Tallinna Lennujaamast. Reisi alguspunkt oli aga erinevatest paikadest (elukohtade tõttu), enamus Tartu Bussijaamast Lux Express 8.00 väljuva bussiga.
Esimesele lennule minnes läksime Check-In, mis oli tehtud juba varasemalt, seetõttu saime protsessi läbitud kiiremini. Kaalusime pagasid ning suundusime turvakontrolli, misjärel oli meil ca 1.5h, et süüa, teha sisseoste ning käia tualettruumis. Einestasime ühiselt ning Marion ja Maarika mängisid klaverit ja laulsid. Kui ooteaeg sai läbi, suundusime kolmandasse väravasse, misjärel olime juba lennul Tallinn-Helsinki/Vantaa .

Teine lend oli Helsinki/Vantaa - London, mis kestis koguni 3h.
Maandudes suundusime otsima oma bussijuhti, kuid teda me koheselt ei leidnud. Saime informatsiooni, et peame ootama teda õues 10min, kuid tegelikult ootasime palju kauem. Misjärel osakonnajuhataja Signe helistas ja peagi saime bussile. Meie suureks üllatuseks tuli see, et Derby on Londonist ca 2.5h bussisõidu kaugusel mitte 1h.

Pärast pikki sõite ja ootamisi jõudsime Derby, kus tiirutasime korduvalt lähedalt hotellist mööda. Lõpuks jõudsime ikkagi hotelli, kus saime toakaardid ja leppisime kokku, et kohtume järgneval päeval 8.45, et minna ühiselt Derby College'i.

Lisan ka meie ühised pildid reisi esimesest päevast.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Reisi seitsmes päev (laupäev)

13.04.2019 käisime kursusega Buckingham  palees ja tegime pilti Victoria kuju ees. Selle järel läksime palee lähedal olevas St James´s P...